SUKALDARITZA/COCINA TAILERRA - COULANT

URTARRILA MARTXOKO EGITARAUA 2023

PROGRAMACIÓN ENERO - MARZO

URTARRILEKO EKINTZAK ACTIVIDADES ENERO


 IZEN EMATEAK / INSCRIPCIONES:  URTARRILAK 12 - 19 ENERO

SUKALDARITZA TAILERRA - COCINA

COULANT


Txokolatezko coulant edo sumendia Michel Bras sukaldari frantziarrak 1981ean patentatutako postre ezaguna da. Txokolatezko bizkotxo txiki bat da, barrualdea urtua duena, eta jatean gainezka egiten du, sumendi baten laba balitz bezala. 

El coulant o volcán de chocolate es un popular postre patentado por el cocinero francés Michel Bras en 1981. Se trata de un pequeño bizcocho de chocolate con el interior fundido que se desborda al comer como si fuera la lava de un volcán. 

URTARRILAK 25 ENERO 

(ASTEAZKENA/MIERCOLES)

Ordutegia/Horario17:00-19:00.

Hartzaileak/Destinatarios/as: 12-30 urte/años.

Leku kopurua/Nº de plazas: 10

Doan / gratuita


IZEN EMATEAK / INSCRIPCIONES:

KLIKATU HEMEN/PINCHA AQUÍ



ATERPE LEIOA GAZTEGUNEA
Adapabarrena, 2  -  48940 Leioa
94 405 58 50
gazte@leioa.eus
@GazteguneaLeioa
@aterpeleioagaztegunea

Comentarios